Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu yorum ciddi mi?
Megane dediğiniz arabanın 2000 modelleri bile 300 bin tl olmuş? Asgari ücretli 1 ömür çalışsa alamaz. Biriktirdikçe fiyatı artar.

Ayrıca post ile profil fotoğrafı çelişiyor.
S600 e binmek isteyen kim? insanlar sadece İNSANCA yaşamak istiyor.
iPhone 14 promax dediğiniz telefon ekonomisi kötü olan ülkelerde bile 1 aylık asgari ücretle alınırken Türkiyede neden 1 yıllık maaşla alınıyor?
Fiyatlar yüksek mi, yüksek. Hayat pahalı mı, pahalı.
Alım gücü düşük mü, düşük.
İnsanca yaşamak için önce çaba göstermek gerekiyor.
iPhone 14 promax'ı da, meganeyi'de, s600'ü de başkaları üretiyor. Bizim ülkemiz/halkımız ne üretiyor?
Hiçbir şey üretmeden en iyisini istemek insanca yaşamak olmuyor maalesef.

Ciddi anlamda yazılımla uğraşan kaç kişi var forumda? Öyle tema, panel tarzı yazılımlar değil. Yüksek teknoloji ürün yazılımı.
Ülkede de sayısı çok az. Onlar da zaten iyi yerlerde.

İstenilen şeylerin hepsi dövizle gelen şeyler. İthatlatı düşürmenin bir yolu fiyatları yükseltmektir.
O kadar sorun varsa binlerce insan sınır kapılarında niye her gün kuyruk oluyor telefon almak için?
6.000₺'yi baz alsan geçen ay asgarinin %80'i nerdeyse. Bu ayda %55'i gibi bir oran.
Bunu verebilen insanın zaten geçim diye bir derdi yok.

Olan fakire oluyor.
En basiti verginin az kazanandan az, çok kazanandan çok alınması gerekiyor. İkisi de aynı vergiyi ödeyince adalet olmuyor.

bu arada togg diyeceksin muhtemelen bir sonraki mesajında. Pahalı mı? Pahalı. Lakin emsallerine göre fiyatı çok düşük.