Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adamlar kaç hit aldığını bile söylemiyor o bilgileri hiç paylaşmazlar. Bende paylaşmam. Güzel anahtar kelime bulduysam neden rakip oluşturayım ki? Yeni başladım diyip içeriye sızacak ve otoriteden dolayı yükselemediğiniz kelimede tepeye oturacaklar olacak. Olumsuz bir şey gelmedi diyorsunuz da baştan aşağı olumsuz. 50-60 lira verip semrush almak zor değil. Tamamen mantıksız.
Her yerde olduğu gibi güven faktörü önce gelir. Başta belirttiğim gibi sesli düşünüyorum. İstismar edecek kişiler zaten önce elenir, güvenilir bir kaç kişi olsa yeter.

Dediğim gibi anahtar kelime araştırması maliyet ve zaman gerektiriyor. Yapan yapıyor zaten. Ben daha çok trafiği düşük siteler bir araya gelse birbirlerini destekleyerek büyüseler nasıl olur diye düşündüm.

Zaten dediğiniz şeyler bu olmadan da oluyor. Rekabet analizi içerisinde herkesin sitesi var. Kopyala yapıştırlar bile var burada.

Ben olsam güvendiğim kişilerle karşılıklı istatistik paylaşmaya razı olurdum. Herkesin kendi tercihi tabi. Konuyu o yüzden açtım. Şuan böyle bir çalışma yok sadece fikir danışmak için.