Siparişin geldiği mağazanın müdürü iade onayı vermediği için oluyor. Mağazayı arayın veya yakınsa gidip müdürü kalaylayın.
Selamlar,
Aşağıda anlatacağım durumdan başına gelen yada fikir önerebilecek arkadaşların fikirlerine açığım,
11 mayısta migros uygulama üzerinden sipariş verdim ve kapıda kart ile ödeme yaptım. ürünler eksik geldiği için sinirlendim ve tamamını iade etmek için 5 dk sonra geri aradım. 12 mayısta gelip ürünleri geri aldılar.
7 iş günü içerisinde iade olacağını söylediler, migros müşteri hizmetlerini her defasında aramama rağmen kayıt oluşturuyorlar.
22 mayısta bankaya iletildiği söyleniyor bankayla iletişime geçiyorum ancak migrostan bir iadenin gelmediği söyleniyor, banka uygulamasından da ekstreleri kontrol ettiğimde nitekim iade görünmüyor haliyle.
son olarak 3 temmuz da aradım tekrar kayıt açtılar bugün 8 temmuz ve tekrar aradım tekrar kayıt oluşturdular. kayıt oluşturmakta üstlerine yok, kayıt var ortada iade yok.
sizce ne yapabilirim. Daha önce böyle bir durumlar karşılaşmadım ve şikayet vs etmedim.
Şikayet var a bildirdim ordan da tabi aranmadım.
Nasıl bir yol izleyebilirim ?