Öncelik yaklaşımına ve aktardığın içeriklere katılıyorum. Ancak, herkes kendi havasında ve topyekûn aymazlığın sonu çok kötü olacak bu dünya için.
Gerçi bazılarımız bunların çoğunun farkında olmakla birlikte, "
elden bir şey gelmez" inancında. Bazılarımız ise, ya vurdumduymazlık ya da derin bir cahillik içerisinde kaderine razı köleler gibi yaşamayı çoktan tercih etmişler bile.
En iyisi boşverip rüzgarın yönünü incelemek yeterli şimdilik bana göre. Yoksa, komplo teorisi deyip itibarsızlaştırmanın her türlü çeşidini muhtelif ortamlarda ve mecralarda yaşıyorsunuz sonra...
Bu forumda daha Türkçe konusunda temel düzeyde yeterli bile olmayan nice haber editörleri ve sözde makale yazarları ile karşılaştıkça yüreğim sızlıyor; bu tür derin konuların paylaşıldığını görünce.
Bu arada kaynak odatv

Ben yazmadım yani.
Genel itibariyle kölelik düzenini geri getirmek istiyorlar. İllegal eylemleri bahane gösterip parayı hem takip edecekler hem de parayı kimin kullanıp kullanmayacağını belirleyecekler.
Eğer hükümetin hoşuna gitmeyecek bir eylem yaparsanız digital paranıza el konulacak. Böylelikle her eyleme sessiz kalacaksınız.