Bu sabah kulaklıkla müzik dinleyerek yürüyüş yapıyordum biraz ücra bir parkin yanında yürürken bir şahıs yaklaştı ve dakikamin olup olmadığını sordu. kimi arayacaksın dedim Abimi dedi bende iyilik olsun diye verdim, numara girecekken parkın içinde yol var abim bu taraftan gelecek dedi oraya geçtik ve bir anda telefonumu cebine attı beni hatırladın mi gibi sanki onu tanıyormuşum gibi saçma sapan korkutmaya çalıştı. ben o ara elimi cebine attim ver telefonumu dedim elim kolundaki sargiya çarptı ve yarama dokunma falan dedi gören sanır ben gasp ediyorum akabinde ya telefonu ver yada tüm nakit parani ver dedi ben hayır diyince silah çıkarıp ayağıma dogrulttu. Seni delik deşik ederim ayağına sıkarım minvalinde şeyler söyledi. Silahı görünce haliyle korktum ve biraz geri adım attım ve bagiririm ver telefonumu dedim ardından elimi bunun cebine atıp telefonumu aldım giderken ayağına sıkıcam falan dedi ardından koşarak uzaklastim bir saat sakinleştim ve karakola gittim polisler şahsın yakalandığını 4 kişiyi gasp ettiğini söyledi telefonlarını aldığı iki kişi de karakoldaydi hangi cesaretle telefonu kaptirmadim bilmiyorum ama nihayetinde kurtuldum. Ortam çok ıssız da değildi etrafta insanlar vardı yakında olmasalar da. Sözün özü kimseye telefonunuzu kullandirmayin benim başım yanacakti sizinki yanmasın.