Merhabalar, 1 ay kadar oluyor Hollanda'ya yerleştim.Vize işlerimi buradan bir arkadaşa iş vererek hallettirdim. Yaptırmak isteyen olursa @PolonyaX; . Vize sürecini hızlı bir şekilde sounuçlandırdı. 3 ayda vizemi teslim etti.

Neyse bahsetmem gerekenlere gelecek olursak.
1-Avrupanın öyle ahım şahım bir olayı yokmuş. Geldiğinde daha iyi anlıyosunuz. Ne biliyim arkadaşlar tamam yeme içme ucuz ancak kiralar vs çok pahalı.
2-İş bulma konusunda sizi it gibi çalıştırıyorlar kaçak veya resmi farketmiyor,işine geliyorsa diyorlar.Bu Türkiye cennet diyen gurbetçi tayfa siiz buraya geldiğinizde sizi komik rakamlara hayvan gibi çalıştırmaya çallışıyorlar.
3-Burada ırkçılık yok gibi rastlamadım. Ancak burada size bir haksızlık yapılırsa, dışlanırsanız sebebi kesinlikle Türk.
4-Burada vatandaşlığı olanlar sürekli neden geldin Türkiye'ye dön gibi ithamlarla darlama yapıyorlar.

ya aslında arkadaşlar sohbet amacıyla bu konuyu açıyorum. Zoruma gidiyor. Burada kural kesinlikle sırtını Türke dönme oalyı olmuş .Tam bir kutlar sofrası buralar. Kim kimden birazcık daha koparırım peşinde. Admların gözü sizin 10 euro daha fazla kazandığında.
Neden bu konuyu açtım derseniz arakdaşlar öyle pek heves etmeyin valla. Bi olayı yokmuş buraların, başa dönsek hiç bulaşmazdım diyorum. Hayvan gibi çalışıyorsunuz artırdığınız birşey kalmıyor.

Gelecek olan olursada kesinlike tanıdığı olmadan gelmesin.Yol yordam göstereni olmadan gelmesin. Gurbetçiler tatilden döndükten sonra gelsin. Şuan iş yok çoğu kişi yatışta.