trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu şekilde kaç tane site denediniz, dili neydi, domainize cnn.com, wikipedia vs. backlinki olan boş domainlerden kaç tane yönlendirdiniz? Mevcut domain kaç yıllık? Yani bomboş yeni domaine copy paste yaptıysanız tutmama ihtimali %100. Neyse tutanlar yazmaz zaten tuttu diye, siz tutmayan gruptaysanız destek verecek halim yok, yapan yapıyor ki paylaşıyorum
Gerçekten internetten derme çatma bilgileri okuyup burada paylaşıyorsunuz cidden cinnet hali

Eski konularımdan bulun. Bu dediğiniz backlinklere ve daha fazla global büyük haber sitelerinden backlinki bulunan bir çok domaini konu açıp hediye ettim.

insanları bilgisizlikle itham etmeyin kimin ne denediğini ne yaptığını nereden biliyorsunuz

siz bir görüş ortaya atıyorsunuz ama görüşünüz yanlış

301 yöntemi mi kaldı

google ın kendi söylemi, burada kriterleri sabaha kadar anlatırım size ama anlamıyorsunuz kendi bildiğinizi doğru sanıyorsunuz

R10da seo uzmanı olarak popüler olan insanlarla birebir bu tarz domainleri toplayıp 301 yöntemi ile denemediğimiz yol kalmadı ancak etkisi sıfır ve bu sebeple bedava dağıttım

Son ricam denemediğiniz sonuç almadığınız konuda biliyormuş eminmiş gibi paylaşım yapmayın