trk2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldu hocam banka hesabımın şifresini de vereyim mi Ben gordugumu paylasiyorum, ispatlayacak olsam kazancları zaten ucretli yaparim, az zamanı ve bilgisi olan yapar yurur, zaten bu işler bir tane yapmakla olmuyor, adamlar bu sekilde 100lerce site app yapıyor ve tutanlar benim karşıma çıkıyor, ben de konusunu açıyorum, garantili çalışmak isteyen zaten bu işlere hiç girmesin, organik işlerin bile garantisi yokken spamın mı garantisi olcak?
Ben ne diyorum siz banka hesbaı vereyim mi diyorsunuz e alaka?
Hala kazançlı gördüğümü paylaşıyorum diyorsunuz işte görüşünüz yanlış diyorum size.
Bakın tane tane anlatıyorum size

1 milyon indirmesi olan oyun kullanıcı ortalama takılma süresi 1 olan oyun günlük 20 tl kazandırıyor hadi global diyelim sizi doğrulayalım 50 tl

ki blog uygulamasında insanlar max 4 5 dakika geçirir oda kafasına eserse yani oyun gibi istikrarlı hergün giriş yapmaz hergün onu tutan bişey olmadığından girmez

ki siz 100 k 2 yılda olsa diyorsunuz hangi bloğun indirmesi 100 k bunu elde edene kadar zaten bi 50 k harcama yapmanız lazım

tekrar söylüyorum söylediğiniz yöntem diye anlattığınız çok şey yanlış ve yanlış yorumlayarak okuyanları yanıltıyorsunuz

web te hiç bir iş yorumla görmeyle anlaşılmaz
Tecrübe etmediğiniz işleri kesinmiş gibi paylaşmayın lütfen

kolay gelsin