trendkripto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben sevdiğim işi yapıyorum. Belki sevmediği işi yapan bi insan kazandığı para iyi olsa bile, 8 saat mesainin bitmesini bekler. Ben günde 14-16 saat ekran başındayım ama hiç yaptığım şeyden sıkıldığımı hatırlamıyorum.
Bir de, sevdiğin işi yapınca işi hep bi tık üste taşımaya meyilli oluyosun. Hep aklında şu soru oluyor; “Neden daha iyisi olmasın?”. Tabii ki bu da başarıyı getiriyor.

Her insan işinden memnun olma lüksünü elde edemiyor keşke herkesin böyle bir imkanı olsa. Çünkü bu saydığım sebepler parayı, saygınlığı getiriyor beraberinde. Mutluluğun sırrı da tam olarak budur bence
Bu yoruma katılıyorum. Ancak motivasyon düşüren insanlar her zaman oluyor.
Ben bir yazılımcıyım ve işimi severek yapıyor, her gün farklı farklı şeylerle uğraşıyorum. Hem kendimi geliştirmeyi hem bir şeyleri bozup inşa etmeyi seviyorum.
Ortağım bir kaç günlüğüne şehir dışına çıkacaktı ve R10'da gezerken bir proje için yazılımcı aradıklarını gördüm. Dedim ki 2 günde yapar teslim ederim hem boş durmamış olurum hem sigara parasını çıkartırım dedim.
Süre olarak 2 gün verdiğimden dolayı beni *********** sandılar.
Yani işini çok seviyorsan çok zaman ayırıyorsan da iş yaptığın kişilere belli etmemek lazım. Bunu bir proje kaybederek tecrübe ettim