ModaMarka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
genel spam konularınıza baktım geneli yanlış.
misal kurumsal firma ile adsense alıp blog kısmına içerik eklemek.
arama niyeti algoritması. sizin kurumsal sitesiniz ile blog sıralamasını ayırt ediyor denendi
bu dediğiiz uygulama işide. 2 yılın sonunda 100 k ya ulaşan brakın blogu. kullancıyı tutan oyunda yapsanız bu dediğinizi kazandırmaz. siz tahminlerinizi burada paylaşıyorsunuz yaptıklarınızı değil. bu yüzden yapmadığınız şeyleri önermeyin insanlar inanır ve hüsrana uğrar. şöyle bir r10 da satılan oyunlara bakaın 100k global indirmesi olan oyunları bulun bakın ne kazanıyor ki sizin dediğiniz rakam çok hayal ötesi. kaldı ki blog uygulamasında 100 k indirmeniz olsa aylık 5 doları geçmez kazancınız
Oldu hocam banka hesabımın şifresini de vereyim mi Ben gordugumu paylasiyorum, ispatlayacak olsam kazancları zaten ucretli yaparim, az zamanı ve bilgisi olan yapar yurur, zaten bu işler bir tane yapmakla olmuyor, adamlar bu sekilde 100lerce site app yapıyor ve tutanlar benim karşıma çıkıyor, ben de konusunu açıyorum, garantili çalışmak isteyen zaten bu işlere hiç girmesin, organik işlerin bile garantisi yokken spamın mı garantisi olcak?