Sanırım bu arkadaş AKP'ye oy veriyor.
Bu meselenin hangi partiye oy verilip verilmediği ile zerre miktar alakası yok. Saygısızlık ile alakalı.
Sizde de hata var. Kendinizi üstün görmeye çalışıyorsunuz. Arkadaş size laf etmemiş ve ayrıca sizden özürde dilemiş yanlış anlaşılma olduysa. Her işimize gelmeyeni yada her karşıt görüşlüye "Yallah Arabistan'a" , "Yallah Fransa'ya" demek yerine oturup düzgün bir dille tartışsak bir problem olacağını sanmıyorum.
Arkadaşın bireysel olarak bana laf etmesi önemli değil. Onun kastettiği memur kesimin içinde bu vatan için canını vermiş babamda var. Boş yapmasın. Memnun değilse ya otursun ADAM gibi eleştiri yapsın ya sussun ya da nereye gidiyorsa gitsin.
hocam verilen verginin askerler yerine bmw, mercedese daha fazla harcanıyor.
Ya siz kaç yaşındasınız bilmiyorum. TV de akşam ajansı dinleyip geldiğinizi düşünüyorum. Her kuruş harcamanın nereye yapıldığını r10 da takılan birisi olduğunuza göre internetten araştırıp bulabileceğinize ve bunun için zihinsel ve bedensel yeterliliğe sahip olduğunuzu da düşünüyorum. Şimdi size bu söylediğinizin ne kadar mantıklı olduğunu içinizde ve kendi kendinize düşünmenizi istiyorum.
hocam Allah aşkına herşeyi bir kenara koyun, parti üstü düşünün. dinmiş, imanmış, kitapmış vs hepsini bir köşeye koyuver. bir gecenizi böyle düşünerek geçirin.
Benim yazdıklarımın neresi partizan seviyesinde. Ne konuştuysam parti üstü konuştum. Allah aşkına deyip de "dinmis, imanmis, kitapmis vs hepsini bir köşeye koyuver" demeniz ayrı bir uyumsuzluk. Kusura bakmayın bu bahsettiklerinizi bir kenara koyamam. Benim düşünce yapımı dinim, imanım, kitabım belirliyor. Kendi hakkında aksi düşünen varsa saygı duyarım.