hocam geri dönüş olarak olumlu ve olumsuz yorumlarımı sizlere yazıyorum bu geri dönüş sizin için faydalı olabilir.
1-admin panel karşılamasında kullanış açısından biraz kafa karıştırabiliyor. Biraz daha açıklanabilir ve görsellik açısından frontend gibi sade olabilirse iyi olacaktır.
2-frontend kısmının tasarımı mükemmel ve anlaşılabilir ama bizim milletimizin e ticaret görünüş açısından bu stile biraz uzak opencart temalar ve wordpress temaların kombini gibi bir zevki bulunmakta. (bu kısımdan ben hiç hoşnut değilim)
3-ürün detay kısmında ürün ilk bakış fazla büyük gözükmekte biraz küçültülebilir ise çok iyi bir akıcılık yakalayacak.
4-ürün filtre kısmı fazla detaylı değil boyut malzeme vs vs.
5- ürün varyant özelliklerinde sadece renk olarak belirtmişsiniz (ben öyle gördüm) varyant kısmında fiyat ekleme olsa güzel olacak
6-frontend seçeneği fazla olsa mükemmel olacak (gelir galiba umuyorum)
7-netgsm ve paytr eklenmeli mutlaka ekstra eklentiler ve apiler de bulunmalı bence (tawk.to veya whatsapp ekleme özelliği)
8. E ticaretin belkemiği pop up reklamlar olmalı müşteriyi çekme de etkili bir yoldur
daha yazardım ama bu kadar inceledim bu geri dönüşlerimi olumlu oolarak algılarsınız inşallah iyi forumlar diliyorum