İnsanlara faiz haram vs. şeyler söyleyip insanları her türlü faizden uzak tutup onları altın, dolar borcuna sürükleyip maddi zarar veren herkes beter olsun demekten başka bir şey düşmüyor.
Kredi faize bile laf edip mecburuz diyenlere öyle mecburluk olmaz diyenleri faiz parasını yiyeceğini görmek... faiz parasında hakıkıımız varsa bu tür insanlara sonuna kadar haram olsun.
Not: konu sahibinin dediğim şekilde bir konusunu görmedim. Ona yazmadım. Yorum yapanlarda bu tür bir insan var. Onu görünce dayanamadım artık. Kimse alıntılayıp cevap vermesin.
Alintilanmak istemiyorsan yorum yapmicaksin istedigim mesaji alıntılarım
HARAM HARAMDIR HELAL HELALDİR BUNUN ORTASİ BERİSİ KOSESİ BUCAGİ YOKTUR DOMUZDA HARAMDIR AÇ KALINCA YEYİN DİYE BİR FETVA YOKTUR ÖLECEK DERECEYE GELİRSEN SADECE BU HALİ GÖTÜREBİLECEK DERECE YENİLEBİLİR ZARURİYET DENİR BUNA DA SEN ŞİMDİ ORTADA ZARURİ DURUM YOKKEN SACMA SAPAN ŞEYLERİ BAHANE EDEREK FAİZİ MÜBAH GÖRÜRSEN HAYATTA O KADAR ZOR ANLAR VARDIR Kİ HER ŞEYİ MÜBAH GÖRÜRSÜN BEN ARKADAŞIN AHİRETİNE UYMASİNA SABRETMESİNE KOTULUKTEN SAKİNMASİ İÇİN YORUM ATTİM SENİN AMACIN NEDİR ? FİTNEYE FİTNEYLE KARŞILIK VERMEKTİR BİR ŞEY HARAMKEN ONU HELAL SAYAN KİMSE O DAKİKA KAFİR OLUR HABERİN OLSUN.