ya ben %100 suçluysam devletin memuru neden %75 yazdı oraya? Neye gre 8/8 yapıştırdınız anlamadım. Biri %100 biri %90 ekler kafasına göre. Tutanak var diyorum hala kafanıza göre yüzde belirliyorsunuz. Aşırı hızlı olmasından dolayı sanırım %25 karşıya yazıldı. Teşekkür ederim bilgi paylaşımınız için fakat ön yargınızı biraz daha kırmalısınız. Ayrıca neden fişe bakmayım? Devlete vergisini ödemediği kazancın tamamını benden nasıl hangi hakla isteyebilecek? Ki umarım dediğiniz gibi bir durum vardır işime gelir yani.
hocam yazımı okumadınız anlaşılan siz dikkatsizlik olduğunu kabul ediyorsunuz ikinci olarak siz fiş olayına baksanız devlet ona cihazdan bakar çünkü takside genel fiş kesimi yok elle yazılır elle yazılır ha adam isterse elle iki dakika yazar al buyur der ön yargı değil sizin dediğinize göre diye dedim ve siz suçluda olsam beni savunsunlar diye beklemeyin polis hızdan belki %75 yazmıştıt ama adam durumu açıklaasa bölge kameralardan durum anlaşılır araç içi taksi kamerasından anlaşılır yani burda durum tek sizin düşündüğünüz değil olabilicekleri söyledim hocam o kaza başıma geldi ve haklı olduğum halde polise para verildiği için para ödedim ama şimdi taksilerde araç içi kamera mevcut %65inde bu yüzden bence siz onaylanma duygusundan çıkmanız geniş açıyla bakmanız gerek