bunun cezasının caydırıcı olmadığını mı düşünüyorsunuz hocam? elbette ki bu durumun cezası çok büyüktür, ve yakaladıkları zaman hoplattırırlar o kişiyi, fakat bu kişilerin hiçbirşeyi kendilerine ait olmadığı, sürekli paravan, kiralanmış hesaplar, açık hatlar, kullanıp tüm işleri başkalarının üzerine yaptırdıkları için, asıl işi yapanlar ceza almıyor, ancak yine de bu işe bir şekilde aracı olanlar elbette ki ceza alıyorlardır.
Hocam lütfen beni yanlış anlamayın ama konuyla ilgili bilginizin sıfır olduğunu düşünüyorum en basitinden şu örneği vereyim deha kardeşimiz halen işlerine devam ediyor bunun üstüne bir de popülarite kazandı şarkıcılık yapıyor her hafta bir konserde sizce cezası caydırıcı mı bu işlerin 15 yaşında velet bana veri satmaya çalışıyor bunlar başka bir isim vs. kullansa bile bulunması zor değil en basit örnek olarak r10 profillerimizden kim olduğumuzu çıkartabiliyoruz her hangi bir Discord veya telegram kanalında görebilirsiniz yani düşündüğünüz gibi ortada büyük bir gizlilik yok her şey açık açık oluyor ama ilgilenen yok.
Bu konu hakkında son cevabımdı konu sapıyor bu yüzden susmayı tercih ediyorum iyi forumlar herkese