WebToPay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ilk once sgrtam net tarzi sirketlerden fiyat alip sonrasinda kendi acentemden fiyat aliyorum ki arada samimiyetten eski musteri nasil olsa diye bindirmesinler diye
Diger sirketlerden benim acentenin 100-200 arti eksi farki varsa da kendi acenteme yaptiriyorum.Esnaf kazansin bi telefonda isimizi goruyor minvalinde.
kalitelihostorg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende acentadan yaptırıyorum.
Sigortam net genelde uygun veriyordu fakat , ara ara acenta daha uygun verebiliyor yada aralarındaki fark çok az oluyor. En azından paket içeriğini düzenliyorum ve muhattabınız oluyor.
zargoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sigortam net üzerinden en ucuz teklifi alabiliyorsun acente daha az bir teklif verirse sigortam net e belirtiyorsun iletiyorsun evrakları daha ucuzuna teklif yapıyorlar. Bu yüzden sigortam.net şuan için en iyisi
r10maina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sigortam.netten yaptırdım. uyguna geldi
Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://sbm.org.tr/tr/sayfa/trafik-teklif-1074

Trafik sigortası için yukardaki adresten tüm sigorta şirketlerinden yaklaşık teklifler alabilirsiniz, ardından kendi acentanızın fiyatlarıyla karşılaştırabilirsiniz. Fakat yine de sbm.org.tr'deki fiyatlara çok güvenmeyin, orada düşük görülen fiyat şirketin kendi sitesinden almak istediğinizde daha yüksek çıkabiliyor.

Biz de 10 yıldır acentadan yaptırıyoruz, her seferinde tüm sigorta şirketlerinden fiyat alıyorum ama bizim acenta en uygun olan acentadan sigortalama yaptığından aynı acentadan yaptırmaya devam ediyoruz.

Teşekkürler