Selam dostlar.
Bir kaç aydır ek gelir arayışlarındayım.Mesleğim fotoğrafçılık olmasından ötürü yapabileceğim düşük sermayeli sgklı işimi aksatmadan yapabileceğim işin bu olduğunu düşündüm.Artı eksi bütün mali fizibilitesini yaptım e-ticaret komisyon,kargo,iade,değişim vb.İlk etapta Epson L1800 ve press makinası alıp başlayacağım yine bu ürünlerin kullanımı olsun artı ve eksilerini en ince noktasına kadar araştırıp edindiğim bilgileri mukayese edip teknik servislerle dahi konuştum cihazı sök tak evresine kadar geldim diyebilirim

Sadece tek bir konuyu çözemiyorum DTF sisteminde mürekkeplerin ve yazıcı kafasının donmaması için günlük çıktı almak gerekiyormuş.Bu çıktı alma işi satış olmasada maaliyeti arttırıyor.
Daha önce ya da şuan DTF sistemini kullanan var mıdır aramızda? Çıktısını aldığımız tasarımları en kolay yoldan nasıl satışa sunabilirim? Tekstil ürünlerine bastığım zaman iade ve değişimleri olacağı için STANDART bedenleri tercih etmem gerektiğini düşünüyorum.Bedenli çalışırsam S-M-L-XL olarak aynı tasarımdan 4 adet çıkartmam gerekiyor ve bunun satışı ayrı efor istiyor.
Aslında alacağım sistemde böyle bir problem olmasa dilediğim zaman baskı alabiliyor olsam hiç böyle problemler olmayacak.