Yuh be ne yaptın ben daha yeni Fethiyeden 6 küsür saate geldim 3 saate izmire iniyorsun 30 40 dk ta aydını geçiyorsun sonrası 2 saatlik yol ne 10 12 saati 🤣
Dümdüz otobandan basıp gidiyorsun Çeşme 4 saat sürüyor istanbuldan aydınla aynı mesafe hatta daha uzun uzun yolda 90 100 gidersen o iş daha sakat uyursun da kaza da yaparsın
İstanbul olarak baz aldığınız yer neresi?
Ben uskudar merkezdeki orayi baz alıyorum
Uskudar merkez izmir arasi 468 km
3 saatte İzmire inebilmeniz için tüm yolda 155 km ortalamayı yakalamanın lazim yani mutlaka bunun altında da kullanacaksınız hız olarak ortalamayı yakalamak için 155km/saat üstünde kullanmanız lazım
Hopp trafik cezası otobanda hız limiti 140km/saat
Buna da uymuyorsunuz demek gişede yavaslayqcqksin önüne araç cikacak yavaslayacaksin o su bu 3 saat boyunca mola vermediğinizi düşünüyoruz konuyu açan arkadas 4 aylık ehliyetli ben hesabi onun kullanımı için yaptim 3 saat molasız gitsin derseniz Ok
Bu arada istanbul olarak kast ettiğiniz körfez köprüsünün başı gebze ise onu da anlarım km duser
İzmir aydin arasu yarım saatte inerim dediginiz yol ise 110km onda da hız limitini aştınız
Aydin fethiye arasi devamli trafik lambası ve yolu bölen geçişli yollar bu yollarda zaten hızlanma şansınız yok
Trafik kurallarını 4 5 aylık yeni ehliyet almış daha hiç yol tecrübesi yapmamış tek şoför birine del geç derseniz deyin tabi hiç problem değil.
Konuyu açan adam 1 hafta sonra yeni konu açarsa vay arkadaş siz 5000km yolu tek gidiyorum dediniz ben de gittim yolda kaza yaptım araçta xxxx vardi o öldü ben de sakat kaldım dese o yolu ben tek atarım diyen arkadaşlar üzülmez mi?
Yolu siz bilirsiniz araciniz BMW m3 tür o yolu bin defa gitmissinizdir yolu da bilirsiniz ama bu arkadaş öyle mi ona göre düşünmek lazım bence