webhancher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
havayı anlık temizlemek istiyorsanız hepa ve karbon filtreli cihazlar tercih etmelisiniz. bunlar havadaki zararlı partikülleri %98 oranında temizler fakat devamlı kullanmak gerekmekte.evdeki herşeyi dezenfekte etmek istiyorsanızda ozonla dezenfeksiyon öneririm. en etkiliside budur. havadaki tüm partikülleri tamamen öldürür, hava bol oksijenle dolar, nefes alışverişiniz normale döner, astım ve koah hastalarına en etkili ozon uygulamasıdır. kimyasal ve kozmetik ürünler anlık çözümler sağlar ve ortama kimyasal bırakır buda sizin tıkanmanıza sebep olur. en etkili yol bulunduğunuz bölgede ozonlama sistemi uygulayan endüstriyel cihazlara sahip firmalardan bu hizmeti almaktır. pahalı bir işlemdir fakat kesin çözümdür. sağlık için nelere para verdiğimizi gözönüne aldığımızda buda göz ardı edilmemelidir.
Yani hocam benim gibi astım hastalarının internetteki hava temizleme yerine ozonlama sistemi uygulayan firmalardan hizmet alması daha mı iyi olur diyorsunuz ? Eğer öyleyse nerden bulabilirim bu firmaları veya hava temizleyici varsa bana etki edebilecek bildiğiniz önermenizi isterim