Merhaba,
Threads hakkında kişisel olarak birkaç şey yazmak istedim. Bunlar tamamen kişisel görüşlerimdir.
Bana göre en büyük eksik hashtag olayı. Twitter'ı var eden hashtag ve gündem olayı iken Twitter'a rakip çıkmış bir projenin hashtag özelliği olmadan başlaması büyük eksik.
İkinci büyük eksik Instagram ile doğrudan bağlantılı olması. Instagram ile doğrudan bağlantılı bir proje çıkarıyorsan neden yeni uygulama? Instagram'da zaten gönderi paylaşma ve açıklama var. Gönderilerin görsel tarafını kaldır, sadece açıklama paylaşsın kullanıcılar. Al sana threads.

Üçüncü büyük eksik DM özelliği olmaması. Benim göndermek istediğim bir gönderiyi linkini kopyalayarak mı atacağım?
Ve kişisel olarak son eksik gördüğüm gönderilerin bir isminin olmaması. Tweet at, tweet kopyala, tweet paylaş.. Bunda gönderi mi diyeceğiz, thread mı diyeceğiz? Buna bir isim verilse daha iyi olacaktı.
Büyük Meta gibi bir şirketin açıkçası bu uygulamayı hızlıya getirdiğini düşünüyorum. Evet büyüyecektir ama keşke biraz daha geliştirip yayınlamış olsaydılar.
Açıkçası Twitter'ın yerini doldurabileceğini düşünmüyorum. Umarım yanılırım.
Bu arada tabiki bir T..Fly geliştiriyoruz. Yapay zeka desteği ile, otomatik zamanlama ile güzel bir ürün çıkaracağız. Eksikleri tamamlayalım dedik.