muratback adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendinizde rahatlıkla yapabilirsiniz YouTube'da videoları var
Örnek:
https://www.youtube.com/watch?v=sPLu...Fya2EgdGVzY2ls
Calibur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dilerseniz yardımcı olalım hocam, detaylı şekilde pm atabilirsiniz.
burakegri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam yakın zamanda armut . com dan bir kişiyle tanıştım çok ilgili ve konulara hakim , şuan markamızı aldık hiç bir sorun olmadı
mrtykc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eski iş arkadaşım sinai mülkiyet uzmanı. dilerseniz sizi ona yönlendirebilirim. çalıştığım tüm firmaların işlerini kendisine yaptırıyorum
nborluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, Dev Patent firmasından Neslihan ben. Size özelden mesaj gönderdim, irtibat numaranızı yazabilirseniz ücretsiz marka araştırmanız ve fiyat teklifimiz konusunda yardımcı olmak isterim.
sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Video izleyerek kendiniz yapın, havadan danışmanlık ücreti ödemeyin. Zamanında mağduriyetim oldu bu konudan.
mehmet05 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu link üzerinden kendimiz başvurduk 5 ay gibi bir süre içerisinde isim patentimiz onaylandı tavsiye ederim.
EkimPatent adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. Tescil işlemleriniz için profesyonel hizmet almak isterseniz yardımcı olabiliriz. Birlikte çalışmak dileğiyle, iyi çalışmalar dileriz.
nborluk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ne yazık ki sektörde mesleğimize gölge düşürecek firmalarda mevcut. Yaşamış olduğunuz mağduriyet adına üzgünüm, marka tescili konusunda bir vekil ile birlikte çalışmak her bakımdan çok daha sağlıklıdır. İyi çalışmalar dilerim.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Tüm yorumları okuyup doğru değerlendirmeyi yapacağım teşekkürler.