chechen06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
başka türlü akıl başa alınacağa benzemiyor çünkü ayrıca çok da zıt değil sadece oradaki felaketi o denli yaşayıp sonrasında kendi kaderine terk edilmesi gibi durumlara rağmen bunları yapmak insanın kendisine ihanetidir.
Hatay'daki enkazı hiç gördün mü gözünle merak ediyorum ? O televizyonlarlarda gösterlien Antakya sokakları Odabaşı mahallesine ait. O mahalle en sağlam çıkanlarından.
Teyzemler oradaki bir binada oturuyordu, çok şükür bina çökmedi ama duvarlar vs. haşat oldu kolonları patladı kurturdular. Deprem bittikten sonra direkt araçla askeri kışlaya gitmişler. Yollar patlamış, binalar çökmüş her yerde kopuk uzuvlar var. O gece sağlık bakanı kışladaymış depremden 1-2 saat sonra varmışlar. Etki ölçeği o kadar büyüktü ki. Çevre illerden gelmesi gereken yardım gelemedi çünkü çevre illerde mahfoldu.
Gene gönüllülerimiz, madenciler, itfayeciler ve sayamadığım bir çok personelden Allah razı olsun. Kimsenin giremeyeceği oyuklara girdiler.
Depremin ilk 3 günü, sallantılar kesilmedi. Gece artçılar oldu, her artçıda daha da çok sarstı. Biz ailecek 4 kişi araba içerisinde yatıyorduk. Mazot yok, hava buz gibi, nakit yok, kredi kartları çalışmıyor, erzak sınırlı çünkü ikmal yok. Dairemiz sağlam olmasına rağmen, 6-7 hafta eve giremedik bile. Arabada, çadırda, dışarlarda yattık. Bu durumda bile insanları parti kimliği ile ayırt edilmesi insanlık dışı eylemdir, başka bir şey değildir.
O enkazın altında kalanlar bizim vatandaşımızdı. Nice arkadaşlarımı kaybettim depremde, uzaktan akrabalarımı kaybettim. Tanıdıklarımın ocağına ateş düştü...

Madem seçmen suçlu bu seçimde, o zaman devam edin. Belediye seçimlerinde o tabloyu görürsünüz. Suçu biraz sayın aday kendisinde de arasın. Tarafsız olarak bu yorumumu iletiyorum.

Hatay'dan herkese saygılar iyi forumlar arkadaşlar, biz olanları unutmadık halen aklımızda...