merhaba pythonda daha çok çok yeniyim kendimi deneme amaçlı ve benim için daha kolaylık sağlayacağı için böyle birşey yaptım github linkini aşağıda paylaştım kusura bakmayın githubdada yeniyim

- Özellikler :
  1. Şarkıyı Duraklatma: Proje, çalan şarkıyı duraklatma işlevine sahiptir. Bu özellik sayesinde istediğiniz zaman müziği duraklatabilir ve tekrar başlatabilirsiniz.
  2. Şarkıyı Atlama: Bir sonraki veya önceki şarkıya geçme özelliği mevcuttur. Bu sayede müzik akışınızı istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz.
  3. Şarkıyı Geri Sarma: Eğer bir şarkının belli bir bölümünü tekrar dinlemek isterseniz, geri sarma özelliği ile istediğiniz anı geriye doğru kaydırabilirsiniz.
  4. Şarkıyı Beğenme: Proje, çalan şarkıyı beğenme özelliği sunar. Beğendiğiniz şarkıları işaretleyebilir ve daha sonra kolayca erişebilirsiniz.
  5. Şarkı Arama: Arama özelliği sayesinde istediğiniz şarkıyı veya sanatçıyı arayabilirsiniz. Arama sonuçlarından istediğiniz şarkıyı seçerek çalmaya başlayabilirsiniz.
  6. Popüler Şarkıları Keşfetme: Proje, popüler şarkıları keşfetme imkanı sunar. Özel bir çalma listesinde popüler şarkıları görüntüleyebilir ve bu şarkıları dinleyebilirsiniz.
  7. Çalma Listesi Oluşturma: Kendi çalma listelerinizi oluşturma özelliği vardır. İstediğiniz adı vererek kişisel çalma listeleri oluşturabilir ve sevdiğiniz şarkıları bu listelere ekleyebilirsiniz.
  8. Şarkıyı Çalma Listesine Ekleme: Mevcut çalma listenize istediğiniz şarkıları ekleyebilirsiniz. Şarkıyı arayarak veya popüler şarkılar listesinden seçerek çalma listenize ekleyebilirsiniz.
  9. Şu Anda Çalan Şarkıyı Gösterme: Proje, şu anda çalan şarkıyı ve sanatçıyı gösterme özelliği sunar. Ayrıca şarkının çalma süresini de görebilirsiniz.
  10. Kullanıcı Çalma Listelerini Gösterme: Projede, kullanıcının sahip olduğu çalma listelerini görüntüleme imkanı vardır. Oluşturduğunuz veya takip ettiğiniz çalma listelerini listeleyebilirsiniz.
not: client_id , client_secret , redirect_uri kısımlarını kendi api bilgilerinize göre düzenlemeniz lazım

github linki

olumlu veya olumsuz her türlü yorumlarınızı beklerim ( nereye açacağımı bilemedim buraya açtım kusura bakmayın )