Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam herkes hizmet teklif etmiş ben çözüm odaklı yazacağım; opencart !

evet, opecart !
s.a demesi bile parayladır opencartta, öğrenmesi modüler yapısı sayesinde zordur ama bi kerede alışınca e-ticarette neler yapabileceğinize siz bile şaşırırsınız. woccomerce filan vs geçiniz, wp nihayetinde cms olarak kabul edilsede aslında bir blog scripti olarak yola çıktı, bugün çok başka şeylere evrilebilir, haber siteside yapılır, dating appte, network marketing'de ama ne kadar randuman verir ? bi kaç modül eklediniz hız düştü optimizasyonlar istemeye başladı, o kadar seo kastınız ettiniz hitler uçtu siparişler uçtu bi baktınız sonuç "bandwidth limit exceeded account suspand"...paranız varsa özel yazılım yoksa opencart ama tutacağına inanıyorsanız kesinlikle wordpress değil hocam...
ilginiz için teşekkür ediyorum. evet aslında tartışmak istediğim şey bu, opencart'ta modül vs. sorun değil bunu her türlü bulabilir veya satın alabilirim o problem değil. ama önemli olan bir anda çok iyi verim alabildiğim (tasarım vs. anlamında) sistemi bırakıp olaya sıfırdan başlama olayı gibi. önümüzdeki 2-3 ay boyunca tüm işlerime ara verip opencart'ı da denemeyi düşünüyorum. işleri büyütme niyetindeyim fakat şu hız konusu hep olaydan soğumama sebep oluyor. kurumsal hizmet veriyorum, işleri büyüteceğim derken piyasadan silinmek istemiyorum insanlara mahcup olarak özel yazılımlar da çok tuzlu maalesef... opencart'ta tasarım üzerinde kolay oynayabilirsem ki özellikle wp'de header, footer gibi alanları tamamen istediğim gibi tasarlayabiliyor olmam, kategori sayfaları, ürün sayfalarını isteğe özel yapabilecek bir düzenim olabilecekse opencart daha mantıklı geliyor (e-ticaret için) diğer işler için wordpress'ten devam edilebilir diye düşünüyorum..