10 Şubat tarihinde 18,83TL'den 1000 dolar almıştım. 18 bin 880TL civarına. Şu anda bozdurduğum zaman 26.000TL ediyor küsüratsız şekilde, eğer ki 10 Şubat tarihinde dolar almış olsaydınız bahsettiğiniz 100.00TL ile şu anda 138 bin TL paranız vardı, Hepsiyle dolar alıp yılbaşına kadar bekletebileceğinizi düşünüyorsanız yüksek ihtimalle kar'a geçersiniz geçen sene yıl başında dolar 20 tl olacak dediler inanmıyorduk güncelde 26 tl tabi ki %100 kazanacaksınız diye bi bilgi veremem. Fakat zarara da düşeceğinizi sanmıyorum en kötü dolar 30-35TL olur gene kara geçersiniz.
Aynı bende sizler gibi düşünüyorum aylarca bi yola varaamadım hocam cuzi miktar ihtiyaç kredisi çekip altın aldım onun borcunu oduyorum yatan maaşımla yanı baska türlü de aldıgım maaşı yiyordum biriktiremiyordum tek oldugum halde sizde öyle yapabilirsiniz.
ancak şunu da hesaplaması gerekiyor arkadaşımızın 100.000 Krediye ödeyeceği faiz oranı = dolardan kar etme ihtimalinden küçükse girilebilir büyükse bir anlamı yok ki zaten kredi çekip ödemiş olacak
Bende altın ve dövizin zarar ettirmeyeceğini düşünüyorum fakat bir yandan da insanda kâra geçme arzusu oluyor borsa,mal alımı gibi(motosiklet tarzı) şuan araştırmalarım devam ediyor. Diğer taraftan 4k dolar alsam faiziyle beraber ana paradan zarar etmemem için doların 39 olması gerekiyor tabi enflasyondan dolayı yine zararda olacağım muhtemelen.