Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Forum dışındaki ticaretler için ticaret puanı kullanılması yasaktır. Ayrıca daha konuyu bilmiyoruz. Belki basit bir ticari anlaşmazlık, belki konuyu açan arkadaşımız hatalı. Kesin bilgi olmadan böyle bilgilendirme yaparsanız, arkadaşımızın gereksiz yere uzaklaştırılmasına neden olabilirsiniz.
Bir avukata danışmanızı tavsiye ederim. gerekli kanıtlar gösterilirse alınır.
Diğer bir konumda bunu yaşamıştım ve aldık.
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Konu dışı yorum yaptınız. böyle yaparak dolandırıcılara da güven veriyorsunuz. BANKADAN BANKAYA DEĞİŞEREK GEREKLİ BİLGİLER VERİLİRSE AVUKAT ALIR. ben öyle biliyorum çünkü önceki forumda açtığım dolandırılma konumda avukatım aldı. artık savcılığa mı başvurdu kendi mi aldı tam kesin konusmuyorum ama basvurduk dedi ve tc yi bana da attı o kişiye icra davası açtık.
siz şimdi avukatım olduğuna da inanmazsınız
https://www.hizliresim.com/4edd8s0
iyi günler lütfen yazmayın daha
hocam alamasak haklısınız derim ama önceki büyük konumda avukatım aldı ve icraya verdik. Her banka vermiyor olabilir ama gerekli evraklar sunulunca veren bankalar mevcut. Yani kendim yaşadım aldık ve icraya verdik.
Hocam yemin mi etmem gerekiyor bilmiyorum ama aldık yani avukat artık nasıl aldı bilmiyorum ama aldı bankaya başvurduk aldık dedi. yani adamla gittik icra açtık tc yi alıp yemin ederim yani daha ne diyim
Arkadaşlar KVKK gereği hiçbir kurum ya da kuruluş, kişisel verileri resmi yazı olmadan paylaşamaz. Bırakın avukatı, soruşturmayı yürüten hakim gitse vermezler. Resmi yollardan talep edilmesi gerekiyor. Yani yasal olarak bu tür verilere ulaşmak imkansızdır O yüzden iddia etmeyelim.