Emirizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam İstanbuldaysanız kamera için yardımcı olabilirim geçmiş olsun gelişmelerden haberdar edin.
Sağ olun hocam eğer işim düşerse kamera konusunda sizlere yazacağım.

laaps adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bağlama büyüsünü hasan için mi yapmışlar yoksa sizi hasana bağlama büyüsü müymüş, hoca detay verdi mi
Öyle bir detay vermedi ancak Hasan isminin yazıda geçtiğini söyledi.

Pipocu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre 2 ihtimal var.

1. Bir densizin canı sıkılmış saçmalamış.
2. Bulunduğunuz evden çıkmanızı isteyen biri var. Ya eve talip ya da sisin orada olmanız işini engelliyor.
Densiz çattıysa bir daha çatmasını istiyorum ki kamera ile yakalayıp bizzat polise gitmeden döveyim arkadaşı

ByCaner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi ciddi inanıp buna konu mu açtınız hocam kağıttaki şey saçmalıktan ibaret çok merak ediyorsanız numarayı arayın veya sorgulatın
Hocam ben Müslüman bir birey olarak her gün evimin önünde böyle kağıt görmüyorum, hatta özel mülküme kimsenin girdiğini bile görmüyorum. Benim olayım büyü değil veya Arapça yazı. Benim öğrenmek istediğim tek şey kim hangi cesaretle oraya koyduğu.

Harman1995 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Polis kısmında bir şey söyleyim mi hocam, bir gün kim oldugu belirsiz kişiler yolda araçlayken kendi araçlarından inip camı kırıp kaçtılar (sanayi bölgesi). Bizde polis cağırdık ve aynı size söylenen cevabı aldık.

Bazı şeylere alışmamız gerek sanırım. Konunuzu okurken bir an bende bu anım canlandı ondan yazdım hocam.
Herkesin hakkı kendi eline hocam bundan sonra. Devlet anca üst mevkilere çalışsın.