Merhaba, Frelancer olarak isteğe bağlı kendi yükünü hafifletmek isteyenler için başlıkta saymış olduğum üzere tüm hizmetleri aylık bazda sağlıyorum. Genel anlamlı bu gibi işlemlerin tümü 10 bin TL gibi bir rakama mal olurken sizlere bütün işlemleri aylık, düzenli ve sorunsuz bir şekilde sağlayarak sadece ve sadece 1.500 TL karşılığında sağlıyorum.

Neler Yapıyorum Bu 1 Aylık 1.500 TL Ücret Karşılığında?
  1. Sitenizde Performansı Sağlıyorum.
  2. Sunucu Güvenliğinizi Ve Optimize İşlemlerinizi Sağlıyorum.
  3. Tema Desteğinizi Veriyorum.
  4. İç SEO Optimizasyon ve Sitenizi Arama Motorlarına Uygun Hale Getiriyorum.
  5. Kaliteli ve Temiz Bir SEO Çalışması Sunuyorum.
  6. Link ve Backlink Ağınızı Oluşturuyorum. 9 Bin ++ Sitemden En Kaliteli Yerlerden.
  7. Sitelerinizin Da ve Pa Değerlerini Yükseltiyorum.
  8. Sitenizin DR Değerlerini ve İndexleme Hızını Yükseltiyorum.
  9. Domain Kalitesini %100 Yükseltiyorum.
  10. Hedef Anahtar Kelimelerinizde Ön Sıralarda Çıkmanız İçin Yogun Bir Çalışma Sağlıyorum.
  11. Makale İhtiyaçlarınızı Gideriyorum.
  12. Amp + CDN İşlemlerinizi Sağlıyorum. Sorunsuz Ve Kalitelİ Bir AMP İşlemini Sağlıyorum.
  13. Tanıtım Yazılarınızı Yayınlıyorum. + Olarak Footer backlink Hizmeti Sağlıyorum.
  14. Sitenize Gelen Her Hangi Bir Saldırıya Karşı Koruma Hizmeti Sunuyorum.
  15. Hatalar Ve Doğrular Konusunda Düzenli Olarak Sizlere Bilgi Ve Destek Veriyorum.
  16. Eğer Sunucu İhtiyacınız Var İse Sizlere Sunucu Sağlıyorum + Güvenliğinizi Sağlıyorum.
Yukarıda saydığım bütün işlemleri sadece ve sadece 1.500 TL karşılığında 1 ay boyunca sahip olabileceksiniz. 10 binlerce lira tutan bu işlemlere sadece 1.500 TL ödeme yaparak her ay düzenli desteğinizi alın. Kendinize ve cebinize iyilik edin. Masrafınızı %90'a kadar azaltın. Referans sitelerim için lütfen bana ulaşın. Hiç bir yerde bulamayacağınız ve sizlere gerçekten çok iyi gelecek bütçe dostu bu çalışmadan faydalanarak sizlerde istediğiniz hedeflere kolayca ulaşın.

Sınırlı Kişi Alım Olacaktır: Skype: live:.cid.e34251d44f9b093d

Whatsapp pm ile gönderiniz. Merak ettiğiniz tüm sorular için lütfen bize yazmaktan çekinmeyin.