Yine söylüyorum ermeni sevicilerden geliyor ne geliyorsa. Bu saydıkların bazılarını ermeni seviciliklerinden uzaklaştırmaz. Aksine de benim söylediğimi detaylıca açıkladığın için sağolasın. Demek istediğimi daha açıklayıcı yazmışsın.

Son olarak gerçek milliyetçilikten bahsedenler de o saydığın şeyleri bulamazsın.

digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli kardeşim anlatsana bana Ermeni Seviciler yüzünden başımıza ne geliyor?
Mesela Şam'da cuma namazı kılacağız diye yola çıkıp 5 milyon arap sığınmacıyı kucağımıza tarih bilmeyen ermeni seviciler mi verdi?
Yoksa yabancıya konut satarak yanında Türk vatandaşlığını promosyon olarak verenler tarih bilmeyen cühela ermeni seviciler mi?
Bu ülkenin kendi savaş uçakları ile kendi meclisini bombalayan ermeni seviciler miydi?
Yoksa Merkez Bankası rezervlerini satıp satıp -70 milyar dolara kadar düşürenler içimizdeki hain tarih bilmeyen cahiller miydi?
Türk Telekomu özelleştireceğim diye devletin bir arap tarafından dol@ndırılmasını sağlayanlar bölücü teröristler miydi?
Yoksa Yunanistan Ege'deki statüsü belli olmayan adacıklara bayrak dikerken gözünü kapatan içimizdeki ermeni yandaşları mıydı?

Bu ülkenin başına ne geliyorsa şuursuz, zekasız, vasıfsız, cahilce milliyetçilikten geliyor.