Hiç iade/iptal sürecimiz olmadığından o konuda tecrübemiz olmadı.
ben tecrübe ettim ve berbatlar
sizin 2 güne düşürmüşer blokajınız 4 yıldır kullanıyorsunuz, benimde bayramdan önce gına geldi aradım sordum 4 güne düşürdüler
konuda dikkat ederseniz asıl meselem iptal/iade yapmaması
hesabımda param var 1 gün olmuş müşterim yanlış hizmet aldığı için iptal etmek istedi, panele giriyorum iptal etmek istiyorum bakiye yükle diyor
müşteri hizmetlerini aradım bana nedenini sebebini söyleyemiyor, diyor ya bize ibana para atacaksın yada senin tüm paranı 10 gün daha bloke koyacaz anca öyle iptal ederiz işlemi diyor
sanalpos almadan önce/ kullanmadan önce görüşmelerimizde her konuda yardımcı oluyor ve bilgi veriyorlardı ama hepsi şifaen gerçekleşen durumlar ve siz onların sitelerinde yazdığı yada söylediğine göre sitenize ve iptal/iade politikanıza yazıyorsunuz, sonra bir bakıyorsunuz söylediğinden caymış
firma bana aynı gün iptal/iade edebilirsiniz istediğiniz an iptal edebiliyorsunuz diyordu bende ona göre iptal/iade politikamı yazdım siteme ekledim...
onlara bıraksam müşterim mağdur olacak ve web sitemin güvenilirliği ve prestiji zedelenecek, verdiğiniz hizmet ve ürününüze güveniyorsanız ve kendi alanınızda bir prestij ve güvenilir firma konumuna gelmişseniz bu tarz müşteri odaklı durumlar çok önemli, bir tane negatif geri dönüş markanızı karalamaya yeter...
anladığım kadarıyla bu sanalpos firmalarıda manuel iş görüyor firmadan firmaya verdikleri hizmet farklılık gösteriyor, ben daha kurumsal çalışan ve herşeyi oturmuş bir sanalpos firmasına geçeceğim...
bakın sizde 2 gün blokaj bizde 10 gün+

nerde adalet

(sözde 4 gün yani

)