hkey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
katılıyorum. hatta *nadiren* öpüşüp dans da edebilirler bunda problem yok. çıkın şu mağaranızdan
Kişinin fikri ne ise zikri de o olur demişler ne alaka bir kadın ile erkek baş başa oturup bir şeyler içince illa münasebetsiz şeyler mi olacak demek oluyor bu saçmalamayın rica ediyorum.

Maharaja adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumlar komedi. Burada önemli olan alkol değil. O arkadaşı tanıyor musun? Tanıyorsan güveniyor musun? Önemli olan bu. Ben 38 yaşındayım. 4 yıllık bir evliliğim var. Üniversite döneminden bazı erkek arkadaşları var eşimin. Kendim de tanıyorum ve kendim de görüşüyorum. Haliyle bu arkadaşlarıyla bira içebiliyor. Burada önemli olan o kişinin nasıl bir karakter olduğu, güvenilir biri olup olmadığı. Sevgilinizin de aynı şekilde. Olayın alkolle birayla alakası yok kısacası. İçinde farklı niyetler olan alkol bira kollamaz.
GoogleChrome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu konuya yazanların yarısından fazlasının sevgilisi varken başka kızlarla içki içtiğine, hatta bi o kadarının da sevgilisini aldattığına o kadar eminim ki. sen burada yazılanları dinleme, kalbinin sesini dinle. benim kız arkadaşım 100 tane erkeğin arasına başı dik bi şekilde girer ve buraya yazanların çoğundan başı daha dik bi şekilde çıkar o ortamdan. sen sevgiline güveniyorsan devam et, şüphelerin varsa zaten bunun altında başka şeyler de vardır. o kıyaslamayı kendi içinde yapman lazım.
İşte koca konudaki mantıklı tek yorumlar burada. Arkadaşım bu konu bizden tavsiye alabileceğin bir konu değil. Benim görüştüğüm kız arkadaşlarım var kız arkadaşımın görüştüğü erkek arkadaşları var. Sen güveniyorsan her iki tarafa da bu iş bitmiştir. Daha 20'li yaşlarına gelmemiş onlarca kişi Polat Alemdar'cılık oynuyor olmaz öyle şey asarım keserim falan sen bakma onlara hatta konuya da kilit isteği gönder daha fazla saçma sapan mesajla muhatap olup da kafanı karıştırma. Otur kendi kararını kendin ver.