Sektörü bilmeyenler gene dalmış konuya ileri geri konuşmuş durmuş bu durumlara gerçekten çok üzülüyorum

Smm panelin gerçek hayattaki yaptığınız ticaretten hiçbir farkı yoktur örneğin;
Ticaret amacıyla 100₺'lik bir ürün satın aldınız ve bunu 120₺'den satmayı planlıyor satışını gerçekleştiriyorsunuz.
Binlerce kişiye bu ürünün satışını gerçekleştirdiniz problem yaşamadınız sonrasında ise
100₺'ye aldığınız ürün bir anda
alış fiyatınız 300₺'ye çıktı siz
hala 120₺'den satmaya devam edecek misiniz? yoksa sizde
satış fiyatınızı mı güncelleyeceksiniz?
-
Bayramın ilk günü instagramda yapılan güncelleme yüzünden tüm bot takipçi servisleri atımı kesti atım sağlanamaz hale geldi ve doğal olarak atım sağlayabilen servislere siparişler yığıldı.
[Dünyada 2 ADET !]
Siparişler yığıldığında ise normalde günlük 50K-70K atım kapasitesi olan servis günlük 500 atamaz hale geldi.Hizmetin sağlayıcısı ise fiyatını ilk etapta x2 arttırdı sonrasında baktı siparişler hala geliyor kesilmiyor x3 yaptı(son zam dün yaşandı).
Burda hizmetin sağlayıcısını ne olarak adlandırırsanız adlandırın bu hiçbir smm paneli yadırgayan durum değildir.
-
Smm panellerin görevi sizin günlük yaptığınız ufak harcamalar ile birebir sağlayıcısından destek alamayacağınız hizmetleri alıp sizlere belirli miktarlarda kar koyarak sunmaktadır bir nebi sizin paranızla alamayacağınız desteği verip aradan
komisyon alan gözüylede bakabilirsiniz.
Bu konuda bir smm panelin yalnız tek bir hatası olabilir (
bu cümlemi Türkiye'de bilinen bir panelin sahibi olarak aynı zamandada yüzlerce panelle çalışan bir müşteri olarak söylüyorum) eğer ki içeride bakiyeniz bulunuyorsa
bunu iade sağlamamasıdır.