dogaleczane adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konaklama için Polisevi - öğretmenevi gibi alternatifleri araştırın fiyat alın+

gezmek için : Mevlana söylememe gerek yok - Tropik kelebek bahçesi - Japon kyoto Parkı - Sille Köyü - Konya merkezdeki Selçuklu eserleri ve Müzeler gezip görülecek yerler
Teşekkürler hocam, öğretmen evi kişi başına 500 Tl ücret

BURKUT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selçuklu'ya başkentlik yapmış Konya'dan Selçuklu eserlerini görmeden gitmeyin. Karatay Medresesi, İnce Minareli Medrese, Alaaddin Camii, Sahip Ata Camii ve Medresesi birbirlerine çok yakın konumdalar. Ayrıca Osmanlı'nın sön dönemlerinde yapılmış Aziziye Camii de görülmesi gereken bir eser.
Teşekkürler hocam

KeremKutlu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kalacak yer konusunda pek bir bilgi sahibi değilim ama Sille barajı, Kelebekler vadisi, Mevlana, İnce minare ve kulesiteye gitmenizi tavsiye ederim.
Edit: Zafer meydanına giderseniz orada birbirine çok yakın konumda selçuklu , osmanlı mimari eserlerini gezebilirsiniz.

Teşekkürler hocam

YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kelebek bahçesi, mevlana, alaeddin tepesi önerimdir.
Kesinlikle etli ekmek yemeden dönmeyin konyada yapılan ayrı bi güzel oluyor Şimdiden iyi eğlenceler...
Teşekkürler hocam evet Etliekmeği siz söyleyince hatırladım peki önerebileceğiniz bir yer var mı nerede yiyebiliriz

Runaway adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@eratalay; Mustafa dostum belki yardımcı olabilir.
Teşekkürler hocam

RakipsizHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mevlana , Alaeddin Tepesi, Sille , Japon Parkı, 80 Binde Devri Alem, Çatalhöyük , Kelebekler vadisi aklıma gelen bunlar.
Teşekkürler hocam

eratalay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabii ki,

Yukarıda da yazılmış ama Kelebekler vadisi, mevlana, sille barajı, meram bağları gibi yerleri öneririm gezmek için. Aleaddin tepesi önerilmiş ancak pek tavsiye etmiyorum. Çok güzel bir yer olsa da suriyeliden geçilmiyor şu anda.

Çok teşekkürler hocam bilgiler için. Acaba etli ekmek yiyebileceğiniz önerebileceğiniz güzel bir mekan var mı bir de sanırım zemzem çorbası vardı halen devam ediyor mu bilmiyorum onu içebileceğimiz bir de kalabileceğimiz bir mekan önerisinde bulunabilir misiniz