Pet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Qukasoft'un hazır e ticaret paketini kullanıyorum. Bu da tabi biraz kısıtlı hissettiriyor ancak kendim web sitesi tasarlayacak bilgiye sahip değilim. Ana sayfa çok önemli ancak örneğin (aynı sektörde olduğum) https://www.karaca.com/ gibi bir ana sayfa tasarımı oluşturacak kadar ürün çeşitliliğim de olmadığından her yeri dolduramıyorum. Bu nedenle sitem zayıf ve belki de müşteriye cazip gelmiyor olabilir. Bu konuda ne yapmalıyım? Ana kalem olarak satış yaptığım 15-20 ürünüm var. Bunların dışında diğer ürünlerim paşabahçe gibi genel züccaciye ürünleri olarak tanımlayabiliriz. Bahsettiğim ana kalem ürünlerin üretimi bana ait. Özellikle bunlara odaklanıp marka bilinci geliştirmek istiyorum.
En mantıklısı instagram üzerinden mesajlaşarak ürün satmak. Ödemeyi de kredi kartı ile alabilmek için shopier ya da iyzi link kullanabilirsiniz. İyzico şahıs şirketi olma şartı vardır ancak shopier'de şart değil. Web sitenize vereceğiniz eforu sosyal medya hesabınızdaki ürün paylaşımlarının reklam ile satılmasını sağlamak daha koaly olabilir. En azından sıcak samimi sohbet ile satış yapma şansınız daha fazla olur.