Lie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gördüğüm en kaliteli domainler @DKNKM; hocama ait danışacaksanız ona danışın bence
Teşekkür ederim Lie... senin güzel görüşün.
Aslında benim ekleyeceğim çok fazla bir şey kalmamış... diğer arkadaşlar konuyu çok güzel aktarmışlar.

Bizim (benim gibi 3-4 kişi daha var) en büyük avantajımız yola erken çıkmamızdı. Bir de o zamanlar "her taraf dutluktu". Artık deniz bitti... işler çok daha zor.

Aktif olarak domain işiyle uğraşmak çok fazla vakit alan bir şey. Ben çok aktif sayılmam. Genel de insanlar beni bulur. Domainin iyi ise insanlar seni muhakkak bulur, bu da seni vakit kaybından korur. O yüzden iyi domainler ile bu işi yapmanı tavsiye edebilirim naçizane. Bu da bütçe demek. Bunu iyi dengelemek lazım.

Ya da kar marjını çok düşük tutup, sürümden para kazanmayı deneyebilirsin ki; bu da ciddi zaman ayırmak demek. Forumda çok aktif arkadaşlar var; onların iş modeli bu şekilde. Bu kadar yoğun olarak bu işe vakit ayırıp gönül verdikleri için onları takdir ediyorum. Ben bunu yapamıyorum maalesef. Bir de sıkıldım açıkçası ...

Bence development'a daha çok yönel. Ben mesela kendi domainlerimi develop edebilmek için yazılım/tasarım tarzı şeylere yoğunlaştım son zamanlarda vakit buldukça.

Ayrıca benim domainlerin satışına yardımcı olmayı düşünebilirsin. Ben sadece son kullanıcıları hedefliyorum (genellikle firmalar). Yardımcı olacak arkadaşlara %10 başarı primi teklif ediyorum. Aklında bulunsun...