hocam o paketlerdeki her bir çalışmayı vakit ayıran insan kendisi yapabilir, kaynakları bulmak da zor değil google a yazın "how to get high authority free backlinks" falan filan diye zaten bir kaç sayfa gezseniz çogunu bulursunuz.
ya da
"high authority pdf backlinks"
"high authority wiki backlinks"
vs.vs.
burada zamanınızın bedeli ne kadar, paketin bedeli ne kadar, sizin için hangisi karlı? mesele orada.
ihtiyaç duyarsam ben de alıyorum, kendim yapamıyor muyum_ yaparım, ama ona ayıracagım vakittense parasını vermek daha karlı benim için açıkcası
olay bulmak deil zaten uzerime adam tanımam ben. baştan iyi bir url gösterterek devamında spam sitelere link dolduran insanlar var. milletin parasını resmen caliyorlar. milletin sitesini link gizleyerek gösdertmeyerek insanların sitesini spama sokuyorlar...
para vererek sitenin spam sitelere eklediriyorsun olay bu sen ben yada eski kullanıcı bunu bilir. ama yeni kullanıcı işten anlamayan kullanıcı bilmez iyi der backlink ekledirdim sitem iyi olcak diye sevinir durur halbuki sitesini spama sokdular farkına bile varmaz 6 ay sonrada bağırmaya başlar.