Recep adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niye bağırıyorsun adama
zekikaynak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazen hiç olmayan kodları bir taraflarından uydurduğu da oluyor çok hızlı adapte oluyoruz bu gibi teknolojilere ama sanırım biraz aşırı hizmet bekliyoruz..
mkeyy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam karşıdaki bir insan olmadığını biliyorsunuz değil mi gbt sadece metinsel bir depolama olarak çalışmaktadır.yani herşey senin yazdıklarına bağlıdır
Örnek vermek gerekirse şöyle söyleyim
PHP ve Ajax ile üye kayıt yapılabilir mi
Evet yapılabilir diyecek
Örnek olarak gosterebilirmisin diyeceksin
Ajax kodları,PHP kodları olarak gostericek sana
Daha sonra yazı olarak ne yapman gerektiğini yazicak aklına takilan bişey varsa onu kopyala yapıştır bu kısım hata veriyor veya anlamadım gibi şeyler söyle 😂bildiğin karsilikli kahve içer gibi konuş hocam benim işlerimi xok büyük dertten kurtardı vala.phpde bir hata var çözemedim hepsini kopyalayıp attım gbtye hata var işte düzeltilmiş kodlarınız diyor hepsini kopyaladım test ettim çözdü anasını satayım nazik davran nazik al 😂
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 önce yedek yedek almadan başlama ki başın ağrımasın
2 eğitmeye başla
Direk kodlama yapmadan Sorular sor cevaplar bekle örn wp de şu şu şu yapılabilir mi nasıl yaparım gibi çoğunlukla olumlu cevap verecek
Sonra bunla ilgili şu dilde bir kod parçası yazalım de
Sonra isteklerini tek tek yazalım de
En son yazdığın kodları yorumlayarak birleştir de
Sonra sonucu buraya yaz
Eğitim vermeden direk sonuç vermiyor çünkü istekler spesifik oluyor.
Vallahi benim işim biraz karışık hocalarım ya.
Aslında mantıksal olarak çok basit bir sepet sayfası oluşturuyorum. Üç kutucuk var, birinde sepetteki ürünler bilgileri görünüyor ikinci kutucukta ödeme bilgileri görünüyor üçüncü kutucukta benzer ürünler görünüyor. GPT'den sadece Sepetimdeki ürünler alanı için birkaç düzenleme istedim, mesela her ürünün altında bir seçim listesi var her liste öğesine fiyat verdim bunu alıp ödeme kutucuğunda otomatik olarak toplam alanına yazdırmalı altı üstü. İsteklerimi yapıyor kereta, zeki ama yazdığım 10 kuralın 3'ünü yapıp 7'sini eksik veriyor o kalan 7'yi tekrar yazınca bu sefer baştaki yaptığı 3 başarılı işlem de de bir arızalar çıkmaya başlıyor.

Sohbet de ettim, derdini de dinledim, yeni sayfa da açtım yok olmadı