gfo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Buna üst yönetimin karar vermesi ve müdahale etmesi gerekiyor, bizim elimizde olan bir durum değil.

Yine, burada bahsettiğim gibi etik ve ahlaki değerler devreye giriyor. Eğer sen özel kanallarda başka şekilde fiyatlandırma yapıyorsan ve haksız rekabet yaratıyorsan zaten inancın varsa (ilahi adalet / karma) o senden bir şekilde çıkar. İnancın yoksa da çıkar

Taban fiyat uygulaması olmasa daha da kötü olur bence. Çünkü biz Türkler Amazon gibi 'buy box' yapamıyoruz. Sabit bir fiyat belirleyelim herkes kazansın kültürü yok. En ucuza ben vereyim ben kazanayım kültürü var bizde.

Benim bakış açım ise şu: ben kendimi biliyorum, verdiğim emeği ve işimin kalitesini biliyorum. Benim fiyatım da bu. İsteyen benimle çalışır. Rıskı veren Allah'tır.
Hocam evet dediğim gibi haklısınız fakat İnstagram hesaplarında alım neredeyse 0 smmpanellerden gider k sı 6 7 tl ye alır basar k sı 18 e niye alsın. Alıcı da zor durumda kalıyor satıcı da. Veya Gmail satışında taban fiyat 3 tl yine yüksek maliyetli bir iş değil 3 tl ye almak sıkıntı oluyor