muhammed649 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet hocam siz de haklısınız ama satıcı da buna mecbur kalıyor örnek İnstagram hesap satışında taban fiyatlar uçuk 1m takipçili hesabı 12.5k ya satılması gerekiyor bana kalsa 7k ya satarım yani rekabeti öldürüyor taban fiyat her kategori için böyle değil ama bir çoğunda öyle
Buna üst yönetimin karar vermesi ve müdahale etmesi gerekiyor, bizim elimizde olan bir durum değil.

Yine, burada bahsettiğim gibi etik ve ahlaki değerler devreye giriyor. Eğer sen özel kanallarda başka şekilde fiyatlandırma yapıyorsan ve haksız rekabet yaratıyorsan zaten inancın varsa (ilahi adalet / karma) o senden bir şekilde çıkar. İnancın yoksa da çıkar

Taban fiyat uygulaması olmasa daha da kötü olur bence. Çünkü biz Türkler Amazon gibi 'buy box' yapamıyoruz. Sabit bir fiyat belirleyelim herkes kazansın kültürü yok. En ucuza ben vereyim ben kazanayım kültürü var bizde.

Benim bakış açım ise şu: ben kendimi biliyorum, verdiğim emeği ve işimin kalitesini biliyorum. Benim fiyatım da bu. İsteyen benimle çalışır. Rıskı veren Allah'tır.