Ts3Destek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet Taşıman gerekiyor bende bitgette copy trade yapıyorum size nacizane tavsiyelerde bulunayim. copy trade ayarlarınızı çok iyi yapın yoksa copyder sahibi birden fazla işlem açtığı için çok kısa sürede liq olursunuz. genelde hepsi 50x işlem açıyor ve sizde 50x lik işlem açıyorsunuz. benim takip ettiğm trader var ona yaptığım ayarlar bu şekildedir Kasam 100$ benim gibi ayarlarsanız 1 pariteye 10$ işlem açarsınız 10 adet.

Kusura bakmayn böyle anlattım çok bilmiş gibi yanlış anlamayın beni liq olmanızı istemem. Kendinize göre 3 aşağı 5 yukarı ayarlarınızı yapın

Bu kısmı söylemeyi unutmusum burayıda izole tavsiye ederim genelde onlar çapraz yapın derler ama onlar 1-2k lık işlem açıyorlar genelde onlara hava hoş
Ben mobilden takip ettikten sonra her işlem için sabit olarak portföyümdeki paranın 30 da 1 ini yazdım. Onayla kısmındaki tüm ayarlar trader ile aynı seçili. Trader Türk zaten. Twitterdan takip ediyorum. O da çok riskli işlem yapmıyor. Ama şu an otomatik copy trade yapacak mı sistem onu anlayamadım.