Zaten kaliteli script satanlar kendi fiyatlarında çok rahat satış yapabiliyorlar. Ben müşteri gözüyle yorum katayım buraya;
Yazılım firmasıyım diye geçinenlerin yarısının elemanı bile yok, lafta ekipler ama; 2 kod yazmaya gelince yoğunluktan mesajlara bakamazlar.
Dayısı hamile kalan mı dersin, ayağına kağıt düşüp 900 dikiş attıran mı dersin ne uyduracaklarını şaşırırlar.
Eğer böyle bir talep olumlu karşılanırsa en az 6 ay Envato gibi destek süresi de eklensin. Destek sunmayan kayıtsız şartsız iade sağlasın. Böylelikle müşterinin de hakları korunsun.
1 liradan açık artırmaya script koyanlar yüzünden isyanda birçok kişi biliyorum lakin taban fiyat uygulanması demek bizim hiçbir şekilde iyi ve kötüyü ayırt edemeyecek olmamıza çıkar.
Son tradelerimden bakabilirsiniz, en son altı üstü bir entegrasyon yaptıracaktım. Ekibiz diyen firmayla çalıştım. Vergi mükellefi bir firma.. O kadar kötü iş yaptılar ki..
Sonra bir arkadaş çıktı geldi freelancer olarak iş yapan.. Envato kalitesinde aynı entegrasyonu yaptı. Olan ilk verdiğim 400usd'ye oldu.
Benim şahsi fikrim belirli bir onaydan geçen gerçek firmalar için Premium Script kategorisi açılmalı ve bu bahsettiğiniz kurallar orada uygulanmalı.