Öncelikle yazılım konusunda atılım yapmayı düşündüğünüz için adınıza gerçekten sevindim meslektaşım . Kendinizi geliştirmek için CSS/JS - React'i araştırmanız harika bir başlangıç aslında bir çok kişiye göre daha net seçimlerle sorunuzu yöneltiyorsunuz.

NodeJS, son zamanlarda büyük bir popülerlik kazandı ve React ile entegrasyonu oldukça kolaydır. Bu, web uygulamaları için backend tarafını NodeJS ile geliştirebileceğiniz anlamına gelir. Ayrıca, NodeJS ile masaüstü uygulamaları ve mobil uygulamalar da geliştirebilirsiniz. NodeJS'nin esnekliği, projelerinizi farklı platformlara genişletmenize olanak sağlar. Popüler bir anket var 2022 yılı için linki bırakıyorum : https://survey.stackoverflow.co/2022...r-technologies

Ancak, her şeyden önce, JavaScript dilini öğrenmenizi öneririm. JavaScript, hem React hem de NodeJS için temel bir gerekliliktir. JavaScript'i öğrendikten sonra, CSS/JS - React ile başlayabilir ve ardından NodeJS'yi öğrenerek backend tarafına geçebilirsiniz. JavaScript diline hakim olduktan sonra, yeni teknolojilere ve framework'lere adapte olmak çok daha kolay olacak emin ol hemde düşündüğünden daha kolay

Emin ol, bu teknolojilere entegre olmak zor değil ve ileride masaüstü, web ve mobil uygulamalar geliştirmeniz için yeterli olur. Kendine güven ve başla , istikrarlı bir devamlılık ardından bir çok şey kolaylaşmaya başlayacaktır.

Öneri bir teknoloji rotası vereyim HTML , CSS , JS , CSS Kütüphanesi (Bootstrap veya Tailwind ) , CSS Flexbox , Node.JS , isteğe bağlı css tekrarı , React.js eğer bu rotada bir soru sormak istersen ilgili bir kategoriye konu açarak beni etiketleyebilrisin. Hem herkese cevap hem de senin soruna elimden geldiğince çözüm üretmiş oluruz. Kendine iyi bak umarım bir gün birlikte çalışırız