Bundan daha önemli sorunlarım var diyenlerin bütün ana kaynağı bunlardır. 2 döneme kalmaz seçime parti olarak katılırlar. İlk seçimde 5 ili alırlar 10 seneye kalmaz bölge alırlar.
Sonra bir özerklik ile isyan çıkarırlar. Avrupa insan hakları diyip tanır. Dedelerinin topraklarını savunmak için savaşıp verdiği canı biz uyuyarak veririz.
Bizim sözde milliyetçiler, vatan, ezan sevdalıları uyanmadan bu iş olmaz. Ülkeyi geliştirebilecek akıllı insanlar gidiyor yerine hemen katil mi, hırsız mı, tecavüzcü mü olduğu belli olmayan birisi geliyor. Allah akıl fikir versin.
Geçtiğimiz aylarda sol daireme gece baskın olup bunlardan birini aldılar. Polise inatla bunun ne olduğunu sordum. Hırsız mı, tecavüzcü mü ne olduğunu söyleyin de önlem alayım diye söylemediler.
Ne gönül rahatlığıyla dışarı çıkabiliyorum ne eşimi evde bırakabiliyorum. Aylar sonra evden atıldı bu muhabbet ortaya çıktı herif tacizden dolayı şikayet edilmiş. Bu adi herif 50 küsür yaşında evde kaç tane karısı var belli değil var 10 tanede çocuğu.
Elini, ayağını yıkayıp karnını doyurabilecek kadar akli dengesi yerinde olan herkesin Ümit Özdağ'ı desteklemesi gerekmektedir. Hangi partili olduğun, sağcı mısın solcu musun Atatürkçü müsün hiç bir önemi yok.