Merhabalar, freelance dünyasında en geçerli uzmanlıklardan birisi de Google Ads uzmanlığıdır. Dünya çapında yaklaşık 3 milyon reklam vereninin olduğu Google Ads, ülkemizde de oldukça popülerdir. Küçük, orta, büyük, hemen her işletme Google'a reklamlar vermektedir. Bir süredir birebir olarak kişisel verdiğim Google Ads eğitimlerini, haftalık gruplar halinde Zoom üzerinden vermeye karar verdim. Gruplar 5-7 kişilik olacak, genel anlatım sonrası, hali hazırda kurulu olan reklamların incelenmesi, soru-cevap, Türkiye ve global camiada bu uzmanlıktan gelir elde etme yöntemleri olarak yaklaşık 2.5-3 saatlik dersler şeklinde olacaktır.

Neler Öğreneceksiniz?

A'dan Z'ye Google Ads Kullanımı

Sertifikasyon&Partnerlik

Bir Çok Farklı Sektörde Örnek Reklamlar

Ads Uzmanlığı ile Sürekli Gelir Modeli Oluşturma

Bu işten gerek burada, gerekse benim de hali hazırda para kazandığım freelancer platformlarda çok yüksek kazançlar sağlayabilir ve en önemlisi bunu sürekli hale getirebilirsiniz. Bir süre sonra bu işi yan gelir değil ana işiniz haline bile getirebilirsiniz. Çünkü bu uzmanlığın dünyanın her yerinde geçerliliği ve talebi vardır. Ben şahsen bu işten gerek buradan gerek ******, Upwork, bionluk gibi platformlardan gelen siparişlerle aylık 12-15k arası kazanca sahibim, bunu da aldığım ödemeler ve müşteri yorumlarından kanıtlayabilirim.

Eğitim ücreti 400TL olarak belirledim, Zoom grupları maksimum 7 kişi olacaktır. Haftada 1 gün olacak şekilde yapacağım, eğer acil sebepten dolayı katılım sağlayamayan olursa kayıt paylaşımı kendisine yapılacaktır. Başvurmak için pm yada Whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.