SEOmuhendisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam burada bir teknik taktik veya gizemli birseyden bahsetmiyoruz zaten. ok tekniginiz iyidir, faydalidir buna da birsey demiyoruz. kimse en iyi benim de demiyor. yazilani okumamissiniz.

google da skoruna onem veriyor demek mantiksiz, yani sizin akliniz aliyor mu bunu ? moz kim, da kim? mozun elindeki veri googleun cope attigi veri kadar yok. google u gectim moz suan semrush un bile yarısı degil. yani google da skorunu algortimasina kullaniyor diyorsunuz, kusura bakmayin sacma bu, elle tutulur yani yok. bakın tekrar diyorum:

taktiginiz ise yaramiyor demiyorum, cikariminiz yanlis. siz ilaci bulmuşsunuz ama keramet malzemede degil kokuda diyorsunuz sorun orada.

ben suan daha site kurulmamis boş domaini +70 da yapabiliyorum, böyle bir skor algoritmasına önemlidir denebilir mi?

son olarak bedava demissiniz, ben de bunlari parayla yazmadim zaten. insanlar faydalansin diye yaziyorum. zira konuya bakip da pa pesine dusecekler.
Sayın SEOmuhendisi ben sizin gibi SEO mühendisi değilim.
Kendi bilgim ve tecrübemle bir şeyler yapıyorum.

Ben şahsi fikrimi yazdım hepsi o. Halada aynı düşünüyorum. DA yüksek olan siteler her zaman daha ön planda oluyor.
DA yüksek olması tabikide aldığı backlinkler ve pagespeed ve daha bir sürü etkenler nedeniyle google tarafında önde çıkıyor.
Aslında şöyle düşünmek gerek MOZ size puan veriyor bu puan MOZ puanı evet ama bu puan yüksek olursa diyorki google sizi sever
demiyor ama verdiği puan bir SEO puanı google da bir çok şeyi dikkate alıyor ve sonuç çıkıyor.

DA70 üstü 80 olan bana 1 tane gösterin DA70 olsa ne olacak ne kadar kalacak orda
o linklerin hepsi google ve benzeri linkler
bir süre sonra tekrar +50 dönecektir.

Tekrar yazıyorum ben paylaşım yaptım.
Bana bir sürü kişi yazdı WhatsApp da dahil onlarada bildiğim şeyleri söyledim.

İlaç demişsiniz koku demişsiniz bu benim taktiğim o sizin yorumunuz.
Sizde benim yazdıklarımı okumamışsınız
çok uzatmaya gerek yok konuşacak tartışacakta bir şey yok