XcomX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben siz ve @beachturk;gibi forumda ticaret yapmıyorum evet zaman zaman bir şeyler sattım ama işim bu değil.

Herkesin SEO taktiği kendine özeldir.
Her seo yapanda en iyi benim der,
Tabiki de saygı duyuyorum.

Bu benim seo tekniğim ve çalışıyor.
Insanlar bedava para vermeden faydalansın paylaşım olsun diye paylaştım. Kimin ne iş yaptığı ne tekniği uyguladığı onların bileceği bir iş..

DA 50-60 arası yapmak kolay önemli olan daha yüksek yapmak
DA80 yapan ve orda en az 1 yıl kalabilecek tek bir site bile kimse gösteremez.

Ben Manipüle etmiyorum kendi tekniğime göre SEO yapıyorum.

hocam burada bir teknik taktik veya gizemli birseyden bahsetmiyoruz zaten. ok tekniginiz iyidir, faydalidir buna da birsey demiyoruz. kimse en iyi benim de demiyor. yazilani okumamissiniz.

google da skoruna onem veriyor demek mantiksiz, yani sizin akliniz aliyor mu bunu ? moz kim, da kim? mozun elindeki veri googleun cope attigi veri kadar yok. google u gectim moz suan semrush un bile yarısı degil. yani google da skorunu algortimasina kullaniyor diyorsunuz, kusura bakmayin sacma bu, elle tutulur yani yok. bakın tekrar diyorum:

taktiginiz ise yaramiyor demiyorum, cikariminiz yanlis. siz ilaci bulmuşsunuz ama keramet malzemede degil kokuda diyorsunuz sorun orada.

ben suan daha site kurulmamis boş domaini +70 da yapabiliyorum, böyle bir skor algoritmasına önemlidir denebilir mi?

son olarak bedava demissiniz, ben de bunlari parayla yazmadim zaten. insanlar faydalansin diye yaziyorum. zira konuya bakip da pa pesine dusecekler.