emlaktan cıkıp yine emlak işi yapılır cunku garantili kar. airbnb de ayda 1000 dolar bırakan daire yapılar var. kadıkoy şişli taksime yakın bölgeler. aldıgınız kira gercekten de dusuk. emlak bu ulkede dusmez yani baska yerde kar yapıcam derken emlak ucabilir. ama emlaktan alınan kira ile baska isler yapılır. yap sat( kentsel donusum) deneyiminiz yoksa olan birilerini bulun bir avukat da olsun yanınızda sozlesmeli olsun her isiniz. iscilik mal alımı vs de dahil.

rent a carda da: bir web site kurulup milletten araba toplanıp( sozlesme ile) siteden aracları kiralar kar elde edersiniz bunda siteniz site reklamı gider yazar. ustu kar yazar.
bunda da isi piyasayı bilen bir yardımcı bulun derim.

kafanın sakin oldugu iş aslen bistten hisse almak ama bisti fena dövdüler... aynen devam eder mi yukarı surerler de bir hisse de kısa sürede x2 yakalar mısınız? her sey uctu arkadasım coca cola kaca satılıyor ondan dusuk lot fiyatları var u 3o da mantıklı mı bu .bence değil. sanırım ben bist de degerlendirir x 2 arardım buldugum an da karla airbnb ve ucundan ufaktan rent a car sitesini kurardım.