Bir havuz düşündüm, R10 ticaretlerin gerçekleştirilebileceği bir jeton ya da coin , sadece R10 a ait , tüm ticaretler bu R10 parası ile dönecek , bozumlar buradan olabilecek. Sistemin yazılımı , güvenliği için oluşacak giderler için , işlem başına çok düşük bir komisyon alırsınız.
Açık arttırmaya da bu sistem ile girilecek..
Ticaretlerde bu para birimi ile yapılabilecek..
Ama vergisi , kanununu vs.. o işleri bilemiyorum. Şirket Kıbrıs üzerinde sanırım , mutlaka kolaylıkları vardır. R10 da aylık bu kadar işlem hacmi yapılıyor diyerek , ölçümleme yapılıp , ilerisi için şirketin katma değeri arttırılır.
Hocam sizi tebrik ederim ticaret adamısınız belli bu öneri daha uygun şekillerle yapılabilir belki
mesela yüzde 3 yüzde 5 komisyon alsın r10 tüm ticaretlerde tıpkı dünya çapındaki frelancer siteleri gibi, böylelikle r10 için ek gelir kullanıcıları içinse koruma sistemi olabilir.
Böyle bi sistem eğer bi gün uygulanırsa moderatör arkadaşlarada bi bütçe ayrılabilir belki onlarda binlerce kişinin kahrını çekiyor.
sadece aklımdan geçenleri yazdım haddimi aşıyorsam affola hayırlı geceler herkese.