Hepinize iyi akşamlar dostlar.
Video kurgu işine başlayacağım (stock videolar ile) ve grafik tasarımına geri dönmeyi düşünüyorum.
Burada bir konuya takıldım tavsiyelerinizi bekliyorum. Hem stock psd hemde stock video temin edebileceğim 2 adet seçeneğim var.
Birincisi freepik ten 15 euroluk aylık paketten mi alıp devam edeyim. Yoksa forumdan envato elementsin aylık paketlerinden mi devam edeyim. İkisinin arasında bayağı bi fiyat farkı var.
Forumda bazı arkadaşlarda freepik satıyor ama günlük 10 adet limitli, o pek işime gelmedi açıkçası. Orjinal üyelik almak daha mantıklı çünkü
Envato ise yine forumda satılan günlük 100 adet sınırla sadece 40 lira gibi cuzi bi rakama.
Asıl sormak istediğim şu hem psd hemde stock videoları aynı yerden halledeyim diyorum. Hangisini önerirsiniz?
Ya da başka seçeneklerde var ise değerlendirebilirim.
Aydınlatırsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
İstediğiniz her iki kategori için de bahsettiğiniz siteler ve buna ek olarak
MotionArray olabilir.
Şöyle bir durum var, içerik yönünden doyurucu olanlar genelde tek bir kategoride yoğunlaşmış siteler oluyor genelde.
Freepik vektör ve psd dosyalar yönünden oldukça fazla içeriğe sahip ve gün geçtikçe yenileri eklenmeye devam ediyor.
Aynı şekilde
MotionArray'da video için gayet doyurucu bir site. Yani en azından benim görüşüm o yönde.
Mesela
Envato Elements ortaya karışık; içerisinde vektör, psd, stok video gibi bir çok içeriği barındırıyor. Ama illaki bazı diğer sitelere göz atınca işinize yarayacak içerikler daha fazla bulunuyor.