Grafiktasarimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Freepik Günlük 20 İndirme, Envato günlük 150 indirme sorunsuz aynı yerden hepsini indirebilirsiniz. Profilimdeki whatsapptan ulaşırsanız 7/24 Anlık teslim ediyorum⚡Fazla para ödemenize gerek yok.
Mehmetmasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, freepik için 3D ve video indirme özelliğimiz yok ama Envato içeriklerinin %99.9'unu indirebilirsiniz. İndiremediğiniz içerik olursa (lisanslı vs) manüel işlem sağlarım. İsterseniz test key ileteyim deneyin, memnun kalırsanız satın alırsınız. Freepik için istediğiniz limitlerde paket oluşturabilirim, hızlı iletişim whatsapp (tıkla)
NymO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Günlük 10 adet ne indireceksin ki? Forumdan ucuz yollu çöz. Ben ayda 10 adet indirmiyorumdur. Freepik dısında daha kaliteli platformlar da var. @EKA Reklam; işini görür.
Sosyal medyada reklam çıktık biraz fazla yığılma olacak. Sektörel bazlı sosyal medya tasarımları yapıyoruz toplu şekilde ondan dolayı. Günlük belki 2-3 müşteri için çalışma yapacağız. Tıkanmayalım derdimiz oydu 🙏

EKA Reklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar, öncelikle etiket için çok teşekkür ederiz.

0850 441 89 49 numaralı WhatsApp hattımızdan ilgili hizmet için 7 gün 24 saat bizlere ulaşabilirsiniz, her zaman sizlere yardımcı olmak için buradayız.

İlginiz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Arkadaşlar etiketler ve yönlendirmeler için çok teşekkür ederim ama dediğim biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Ben bu iki platform arasında kaldım ve eğer yönlendirebileceğiniz başka kaliteli platformlar varsa yönlendirebilir misiniz diye sormuştum aslında 😇 yoksa etiketlenen ve konuya yazan tüm tedarikçileri tanıyorum. 🙏